За добу закарпатські правоохоронці зупинили 5 нетверезих водіїв

За добу закарпатські правоохоронці зупинили 5 нетверезих водіїв
Випадки керування автомобілем у нетверезому стані були зафіксовані на Берегівщині, Тячівщині та Виноградівщині.

 

Вчора, 12 серпня, у селі Вари, що на Берегівщині, через несправність світлових габаритів авто поліцейські зупинили водія «ВАЗ 2107». Під час перевірки поліцейські з’ясували, що місцевий мешканець не мав водійського посвідчення, а результати медосвідчення підтвердили підозри про те, що водій перебував за кермом на підпитку. 

Адмінматеріали на ще одного нетверезого водія берегівські поліцейські склали в селі Дийда. 29-річний місцевий житель не впорався із керуванням, з’їхав у кювет та вдарився в дерево. Коли правоохоронці прибули на місце події, водія не було. Поліцейські встановили особу винуватця аварії та розшукали його. При відібранні пояснень, виявилося, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Медична експертиза, яку провели в місцевій лікарні, показала наявність алкоголю в крові чоловіка — 1,5 проміле.

Двох нетверезих водіїв поліцейські зупинили у місті Виноградові. Водії автомобілів «Мercedes» та «ВАЗ 21099» підозріло рухалися вулицею міста, порушуючи дорожню розмітку. Крім того, передній номерний знак автомобіля «ВАЗ 21099» був заліплений. Обидва виноградівці відмовилися від медосвідчення, проте зізналися, що повертаються з весілля і перед тим, як сісти за кермо, вживали алкогольні напої. 

Ще один випадок керування транспортним засобом на підпитку був зафіксований поліцейськими Тячівщини у селі Глибокий Потік. Адмінпротокол був складений на водія мопеду «Viper». Чоловік став учасником ДТП, зіткнувшись із легковим автомобілем, але місце події покинув до приїзду полісменів. Працівники поліції розшукали водія і з’ясували, що він керував транспортним засобом, не маючи на це відповідних документів. А результати медекспертизи, проведеної в лікарні, показали наявність у крові чоловіка алкоголю.

На всіх порушників безпеки дорожнього руху складено відповідні адміністративні протоколи.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

13 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів