Тепер закарпатські поліцейські фіксуватимуть злочини за допомогою нагрудних відеокамер

Тепер закарпатські поліцейські фіксуватимуть злочини за допомогою нагрудних відеокамер
Сьогодні, 15 серпня, в Ужгороді біля Головного управління Національної поліції у Закарпатській області полісменам краю передали перші нагрудні відеокамери з функцією запису.

 

21 камеру, кожна з яких коштує 7 тисяч гривень, отримали представники Тячівського, Хустського, Берегівського, Мукачівського, Ужгородського кущових відділів поліції. Згодом відеокамери передадуть відділенням закарпатської поліції.

«Найближчим часом усі відділення поліції отримають нагрудні камери з функцією відеозапису, які мають покращити належне документування тих чи інших подій або злочинів. Профінансовано придбання камер як Нацполіцією, так і Головним управлінням у Закарпатській області, також допомогли органи місцевого самоврядування. Усього таких відеокамер для забезпечення роботи груп швидкого реагування у районах області потрібно 34. Отож більшість вказаної потреби ми вже закрили», – розповів начальник ГУ НП у Закарпатській області Роман Стефанишин.

Використовуватимуть нагрудні камери з функцією відеозапису поліцейські груп реагування патрульної поліції ГУ НП у Закарпатській області. Нагадаємо, що практику відеодокументування злочинів та подій нагрудними камерами вже давно застосовують патрульні поліцейські УПП у містах Ужгород і Мукачево.

uzhgorod.net.ua

 

15 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів