Воловецькі лісівники висадили цьогоріч вже 178 га лісів

Воловецькі лісівники висадили цьогоріч вже 178 га лісів
При цьому вирубки головного користування проведені на площі 59 га, що складає 22%.

 

Учора в інформаційному виданні «Новини Закарпаття» (http://transkarpatia.net/transcarpathia/politic/85880-zhitel-zhdenyevo-grozyat-perekriti-dorogu-ta-vimagayut-priyizdu-golovnogo-lsovika-zakarpattya-vdeo.html) було оприлюднено відеоматеріал, в якому йдеться про вирубки лісів на Воловеччині й зазначено, що ліси вирубуються варварським методом і після не проводиться лісовідновлення.
 
Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства повідомляє, що лісовими господарниками ДП «Воловецьке ЛГ» за весну поточного року було лісовідновлено 178 га, догляд за попередньо висадженими культурами проведено на площі 222 га. При цьому вирубки головного користування проведені на площі 59 га, що складає 22%.
 
Там де видно складування деревини, то показано складування деревини приватним підприємцем на приватній території. Рубка проведена всихаючих в урочищі «Пашківський потік», квартал 23, виділ 15, площа 1,7 га, де проводилась суціально-санітарна вирубка 2016 року. На ділянці наявно видно хороше природне поновлення. Порубочні рештки знаходяться на трелювальних волоках.
 
Крім того, у 2017 році на цій ділянці проведено доповнення на площі 2 тисяч штук на 1 га.
 
Джерело: Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

15 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів