Силовики у "глибинці" Закарпаття відпрацьовували тактику знешкодження злочинного угрупування

Силовики у "глибинці" Закарпаття відпрацьовували тактику знешкодження злочинного угрупування
Вчора батальйон оперативного реагування спільно з керівництвом поліції Закарпаття пройшли тактичні польові навчання та здали фізичні нормативи у Тячівському районі.

 

...О 4 годині ранку батальйон оперативного реагування підняли за тривогою. Менш як за годину працівники поліції сформували колонну, готову до виїзду на навчання. Всіх їх особисто інструктував начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Роман Стефанишин. Учасники навчань відправилися в Тячівський район, де відпрацьовували тактику знешкодження злочинного угрупування.

В Тячівському відділі поліції начальник ГУНП Роман Стефанишин та його заступник Василь Лешко провели нараду з начальниками відділів, відділень та апарату Головного управління Національної поліції. Після цього всі вони приєдналися до відпрацювань на відкритій місцевості поблизу смт. Буштино.

Працівники поліції вдосконалили свої навики стрільби в мішень на відстані 100 метрів з позиції стоячи та сидячи, а також стрільби у русі. Керівництво також показало молоді з батальйону оперативного реагування, що його фізична форма – на найвищому рівні.

Після хорошої порції фізичних навантажень на свіжому повітрі працівники поліції відвідали каші з польової кухні та закарпатського чаю, а потім повернулися в райони та приступили до щоденного несення служби.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

17 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів