Півтора десяткам закарпатських ромів вчергове "запропонували" покинути місто Лева

Півтора десяткам закарпатських ромів вчергове "запропонували" покинути місто Лева
Напередодні, 16 серпня, у Львові працівники Галицького відділу поліції в рамках відкритого кримінального провадження за фактом скоєння майнових злочинів провели санкціонований обшук в одній з квартир поблизу Краківського ринку. У помешканні правоохоронці виявили близько 15 осіб, серед яких діти, усі вони є уродженцями Закарпатської області.

 

За їхніми словами, квартиру вони орендують.

«Ці особи неодноразово доставлялися в Галицький відділ поліції. З ними було проведено роз’яснювальні бесіди щодо недопущення вчинення крадіжок. Вони запевняли, що у місті випадково і що скоро повернуться додому. Але за деякий час знову потрапляли в поле зору правоохоронних органів. Ми їм пропонували виїхати зі Львова, повернутися за місцем проживання, влаштуватись на роботу і вести нормальний спосіб життя. Навіть доставляли на вокзал, де вони сідали в поїзд, але через деякий час знову поверталися. Також серед цих громадян було виявлено осіб, яких ми раніше затримували за вчинення кримінальних правопорушень, зараз матеріали справи передано до суду», – розповів тимчасовий виконувач обов’язків начальника Галицького відділу поліції, підполковник поліції Петро Швороб.

Правоохоронці проводять перевірку причетності громадян Закарпаття до скоєння крадіжок та інших злочинів на території Львова. Речі, вилучені під час обшуку, перевіряють на предмет того, чи є вони речовими доказами в інших кримінальних провадженнях. Проводять слідчі дії.

Джерело: Варта1

 

17 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів