У туристичний рейс Боржавською вузькоколійкою виїде тепловоз ТУ2 (+ ГРАФІК РУХУ)

У туристичний рейс Боржавською вузькоколійкою виїде тепловоз ТУ2 (+ ГРАФІК РУХУ)
Ретро-паровоз ГР-280 наразі перебуває на ремонті.

 

У п’ятницю й суботу (18 – 19.08.) в туристичний рейс Боржавською вузькоколійкою виїде тепловоз ТУ2, оскільки ретро-паровоз ГР-280 у ході маневрів вийшов з ладу й потребує невеликого ремонту.

– На Кіровоградщині паровоз їздив лише зрідка й на короткі відстані, – повідомляє Геннадій Москаль. – У нашій області йому довелося попрацювати набагато інтенсивніше, в результаті чого старий механізм дав збій. Запчастини, які необхідно замінити для відновлення паровоза, виробляють у Росії та Німеччині. Ми вже замовили їх у Німеччині й очікуємо на доставку кур’єрською службою в понеділок. Зробимо все можливе, щоб у п’ятницю й суботу наступного тижня (25 – 26 серпня), в останні дні пілотного проекту, між Іршавою й Виноградовом курсував ретро-паровоз.

Із початку місяця старенький ГР-280, тягнучи вагони з пасажирами по Боржавській вузькоколійці, зробив справжній фурор у туристичній галузі, його встигли полюбити й закарпатці, і приїжджі гості. Наступного тижня ми знову відправимо паровоз у туристичний рейс. Графік руху потягу залишається незмінним – відправка о 12.00 зі станції «Іршава».  

Джерело: Офіційний сайт Геннадія Москаля

 

17 серпня 2017р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів