Закарпатські поліцейські розповіли вихованцям «Неємії» як не втрапити в халепу влітку

Закарпатські поліцейські розповіли вихованцям «Неємії» як не втрапити в халепу влітку
В Ужгороді поліція показала дітям, чим живе повсякденно та провела для них показові виступи спецпідрозділів.

 

У обласному центрі Закарпаття відпочивають діти воїнів АТО і переселенці з окупованих територій. Своє дозвілля вони проводять у навчальному центрі «Неємія», який вже протягом тривалого часу співпрацює з Головним управлінням Нацполіції у області. У рамках підтримки товариських відносин вчора, 16 серпня, у центрі відбулися традиційні показові виступи закарпатських правоохоронців.

«Ми співпрацюємо з поліцією вже тривалий час і такі заходи у нас проводяться традиційно. Безпека дітей для нас – номер «один». Попередньо ми власними зусиллями проводимо з дітьми профілактичні бесіди, та все ж найкращий результат отримуємо, коли поліція сама приходить до нас і розповідають їм про безпеку в нашому краї. Для вихованців – це звучить зовсім по-іншому, аніж коли роз‘яснюємо ми», - стверджує директор центру Тетяна Мачабелі.

Свої навички діткам продемонстрували кінологи та співробітники роти спецпризначення закарпатської поліції.

Представники сектору ювенальної превенції розповіли присутнім щодо безпеки дорожнього руху та правил поводження на водоймах. Торкнулися також теми налагодження контакту з громадськістю та повернення довіри до правоохоронців. 

«Ми прагнемо відновити довіру населення до поліції.

Правоохоронців не варто боятись, нам слід довіряти. А такі заходи завжди позитивно відображаються на іміджі поліції та приносять користь у майбутньому» - коментує т. в. о. начальника сектору ювенальної превенції Управління превентивної діяльності закарпатської поліції Дмитро Дан.

Вихованці мали змогу побачити, що вміють чотирилапі помічники поліцейських, як відбувається затримання особи за допомогою собаки. Невеличкий лікбез з рукопашного бою та прийоми обеззброєння зловмисників відвідувачам центру продемонстрували представники роти спеціального призначення, що працюють у вкрай складних операціях зі затримання злочинців.

Наприкінці зустрічі правоохоронці подарували дітям символічні подарунки. Дерев‘яні сердечка з патріотичними стрічками довго нагадуватимуть їм про цей день.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

17 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів