Закарпатський суд відклав розгляд апеляційної скарги щодо підозрюваного в одержанні неправомірної вигоди

Закарпатський суд відклав розгляд апеляційної скарги щодо підозрюваного в одержанні неправомірної вигоди
У п’ятницю, 18 серпня, Апеляційний суд краю переніс розгляд апеляційної скарги захисника на ухвалу слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду, якою застосовано щодо громадянина Г., підозрюваного за ч. 3 ст. 368 КК України (Одержання неправомірної вигоди службовою особою) запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням застави у розмірі 1 млн. 8 тис. грн.

 

Суд відклав слухання справи на 29 серпня 2017 року на 10.00 у зв’язку з тим, що підозрюваного не було доставлено до суду конвойною службою й неявкою його захисника, який подав заяву про неможливість взяти участь у розгляді справи через поважні причини.

Напередодні, 17 серпня 2017 року, за день до початку розгляду апеляційної скарги, підозрюваний направив до апеляційної інстанції краю клопотання про бажання бути присутнім під час розгляду апеляції. Проте, конвоювання підозрюваного до суду не відбулося через недотримання строків  - заява на доставку подається за три робочих дні.

З метою недопущення порушення права на захист - постати перед судом та доступу до правосуддя – суд відклав розгляд, повторно повідомивши сторін про  судове  засідання.

Джерело: Прес-служба Апеляційного суду Закарпатської області

 

 

18 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів