Закарпаття: поліція перейшла на посилений варіант несення служби

Закарпаття: поліція перейшла на посилений варіант несення служби
Співробітники поліції Закарпаття перейшли на посилений варіант несення служби у зв’язку з відзначенням в Україні найголовнішого державного свята – Дня Незалежності України. В Ужгороді на площі Народній інструктаж особового складу провів особисто начальник поліції області Роман Стефанишин.

 

Сьогодні, 19 серпня, на виконання наказу Голови Національної поліції України Сергія Князєва поліція Закарпаття, як і решта правоохоронців країни, перейшла на посилений варіант несення служби. З даного моменту і до особливої вказівки співробітники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області та Нацгвардія посилять роботу працівників поліції відділів та відділень і патрульних.

Інструктаж першої зміни, яка заступила на посилений варіант несення служби, провів особисто начальник ГУНП в Закарпатській області Роман Стефанишин. Керівник довів до особового складу ті вимоги, які перед ним ставляться, та наголосив на важливості завдань, що стоять перед правоохоронцями. В інструктажі взяв участь і начальник Ужгородського відділу поліції Володимир Улинець. 

«Попереду відзначення дуже важливих для кожного українця свят: Дня Прапора України та Дня Незалежності. В області відбудеться багато масових заходів. Люди розраховують на нас, і ми зробимо все від нас залежне, щоб виправдати їх довіру», – наголосив Роман Стефанишин.

Після інструктажу працівники поліції приступили до роботи. Правоохоронці заступатимуть у дві зміни впродовж доби, кожна з яких надалі отримуватиме розпорядження в Головному управлінні. Такі патрулювання та інструктажі відбуваються у всіх відділах та відділеннях Закарпаття.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

19 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів