Закарпатський муздрамтеатр розпочав підготовку до нового театрального сезону

Закарпатський муздрамтеатр розпочав підготовку до нового театрального сезону
18 серпня творчий склад Закарпатського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені братів Шерегіїв вийшов з відпустки. Таким чином найбільший театр області розпочав підготовку до 72 театрального сезону.

 

Як розповіло керівництво театру, одразу троє режисерів починають працювати над наступними прем’єрами. Художній керівник театру Василь Шершун ставитиме виставу «Крок від любові» за мотивами відомої п’єси Михайла Старицького «Циганка Аза». Олександр Саркісьянц розпочинає роботу над дитячою казкою «Білосніжка і сім гномів». А Михайло Фіщенко, який цього літа отримав диплом режисера у Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого, береться за драму «Нетутешній» за п’єсою сучасного німецького драматурга для малої сцени.

Директор муздрамтеатру Василь Марюхнич запевнив, що фестиваль камерної сцени «Під цвітом сакури», який  навесні вперше відбувся в Ужгороді, планують провести і цього сезону.

Найближчим часом Закарпатський муздрамтеатр візьме участь у театральному фестивалі «Коломийські представлення» та відвідає з гастролями столицю України.

uzhgorod.net.ua

 

 

20 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів