Комунальники Ужгорода ремонтують, косять, кладуть плитку, реконструюють перехрестя Легоцького-Перемоги

Комунальники Ужгорода ремонтують, косять, кладуть плитку, реконструюють перехрестя Легоцького-Перемоги
Сьогодні в Ужгороді працівники КБК продовжують капітальний ремонт Замкових Сходів (влаштування каналізаційної мережі, влаштування покриття з кам’яної бруківки), тротуарів на вулиці Будителів (викладають ФЕМ-плитку), капремонт вулиці Можайського (підготовка земляного полотна, влаштування корита).

 

Роблять працівники підприємства і реконструкцію перехрестя Перемоги-Легоцького (підготовчі роботи, розширення проїжджої частини), і поточний ремонт дорожнього покриття на Ужанській.

Поточний ремонт проїжджої частини вулиці Бачинського робить комунальне підприємство КШЕП.

На внутріквартальних територіях вулиць М.Вовчка, 14, Легоцького 3-13 «БК Антрол» прокладає каналізаційні мережі. Капітальний ремонт водопроводу та каналізації житлового будинку на вулиці Толстого, 31 проводить товариство «Аква-Реконструкція».

На площі Дружби Народів у рамках капітального ремонту тротуарів викладають ФЕМ-плитку працівники ТОВ «БК Антрол». Викладає ФЕМ-плитку і «ФемБуд» на внутрішньоквартальній території вулиці Легоцького, 72-70.

На вулиці Перемоги (від вул. Легоцького до с. Сторожниця) працівники «Олександрія Кепітал» укріплюють бордюри, які встановили напередодні.

На площі Ш.Петефі,3, 38, вулицях Благоєва, 10, Ракоці, 22, проспекті Свободи, 7/26, 34 – капітальний ремонт покрівель житлових будинків.

Розпочали капітальний ремонт спортивних майданчиків на проспекті Свободи, 20 (влаштування освітлення та основи під синтетичне покриття) та на вулиці В. Комендаря, 78.

«Закарпателектробуд» демонтує освітлення, облаштоване для проведення фестивалю «Медовий спас». На вулицях Павловича, Базиловича відновлюють лінію вуличного освітлення, на Перемоги (від вул. Грушевського до вул. Легоцького) ремонтують лінію, а на Легоцького-Перемоги, де тривають роботи з реконструкції перехрестя, працівники «Закарпателектробуду» продовжують демонтаж мережі. Відновлюють живлення на вулицях Тлехаса, Чорновола, Перемоги.

«АВЕ-Ужгород» косить зелені зони на площах Дружби Народів, Б. Хмельницького, вулиці Л. Толстого. На Легоцького косить «Прибиральник Плюс».

«УжАгромікс» косить на набережній Слов’янській, прибирає схили річки, прополює квітники, підстригає живопліт у місті. Також підсаджують квіти на клумбах біля пам’ятника Шевченку на площі Народній.

Джерело: Ужгородська міська рада у ФБ

 

21 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів