Двоє азербайджанців відлупцювали мукачівця і намагалися втекти на «BMW X5»

Двоє азербайджанців відлупцювали мукачівця і намагалися втекти на «BMW X5»
Двох братів, уродженців Азербайджану, які побили мукачівця на вул. Возз`єднання, затримали поліцейські. Хлопці намагались втекти на автомобілі з іноземною реєстрацією марки «BMW X5». За фактом хуліганських дій правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

 

Вдень, близько 12.00, до чергової частини Мукачівського відділу поліції надійшло повідомлення від охоронця торгівельно-розважального комплексу про те, що на їхній території невідомі влаштували бійку. На місці події поліцейські з`ясували, що двоє братів, уродженці Азербайджану, віком 22 роки, напали на 21-річного місцевого мешканця. Після чого хлопця посадили до автомобіля і вивезли до іншого мікрорайону Мукачева.

Працівники кримінальної поліції встановили, що між братами і мукачівцем, який у них підробляв вантажником, виникли неприязні стосунки через давні борги. Тож, стусанами хлопці намагалися вирішили давній конфлікт.

Однак, у сусідньому мікрорайоні працівники поліції затримали підозрюваних. За фактом хуліганських дій слідчий Мукачівського відділу поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України. Потерпілий 21-річний мукачівець так само розшукувався Святошинським управлінням поліції ГУНП в м.Києві за част.2 ст.185 Кримінального кодексу - Крадіжка. За фактом хуліганства тривають досудові перевірки.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

21 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів