Учасники змагань з даун-хіллу на Закарпатті добряче полоскотали нерви глядачів

Учасники змагань з даун-хіллу на Закарпатті добряче полоскотали нерви глядачів
Круті спуски , різкі повороти, ями, каміння та коріння дерев на шляху. Все це – невід’ємна складова даун -хіллу, іншими словами швидкісного спуску на гірському велосипеді.

 

Подолати такий шлях якнайшвидше - головне завдання кожного спортсмена, який претендує на звання найкращого. Учасники змагань вже встигли гідно оцінити і Закарпатські Карпати. Для кожного учасника цей вид спорту зі звичайного хоббі вже давно переріс в щось значно більше. Не обійтись учасникам під час спуску без захисної екіпірування.

Навіть досвідчені спортсмени не застраховані від падінь. Та на невеликі травми учасники увагу не звертають, кажуть, синці та забої - це таке собі випробовування на міць. Кожен любитель поганяти з гори на байку обрав для себе цей вид спорту з різних причин. Серед екстремалів – є навіть дівчата. Львів’янка Ярина каже, за лічені хвилини може заклеїти пробите колесо, та ліквідувати якісь незначні поломки.

А от перед змаганнями потрібно перевірити гальма, амортизаційну систему, щоб на схилі не було неприємних несподіванок. Велопарк з різними рівнями складності у Пилипці запустили в 2011 году, з того часу тут систематично проходять різноманітні змагання. Велогонка "Gravity Race", одна з них. Кілька днів учасники змагань лоскотали нерви глядачів та випробовувати себе на міцність, підкорюючи Закарпатські траси, та більшість сюди ще протягом року неодноразово повернуться. Покататись вже не в рамках змагань а у своє задоволення.

М-студіо

 

21 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів