«Минай» здобуває першу перемогу серед аматорів

«Минай» здобуває першу перемогу серед аматорів
Футбольний клуб «Минай» 20 серпня завітав у гості до Коломиї на матч проти місцевого «Покуття». Попередній вояж, до Івано-Франківської області, а саме, до Калуша, завершилась першим здобутим очком у копілку закарпатської команди. Нині ж «минайцям» вдалось повернутись додому з перемогою.

 

Протягом першого тайму гравці «Минаю» домінували на полі, і активно діяли біля воріт суперника. «Минайці» неодноразово мали нагоду відзначитись у матчі. Та лише Михайлу Кополовцю вдалось реалізувати перевагу гостей, забивши єдиний м'яч у першому таймі.

У другому таймі хід матчу не змінився. Гості із Закарпаття продовжували контролювати гру і діяли першим номером на полі. «Підживлювали» їх і уболівальники «Минаю», які активно підтримували закарпатську команду. До слова, їх голоси лунали гучніше, ніж підтримка коломийської торсиди.

Врешті, гравці «Минаю» вирішили подякувати фанатам за їхню активну підтримку. Зокрема, Роберт Гегедош, який неодноразово не давав можливості розслабитись голкіперу «Покуття». І, як наслідок, гол назрів – саме Роберт Гегедош подвоїв рахунок у зустрічі.

Варто зазначити, що команда «Покуття» теж мала чимало гострих моментів. Але голкіпер закарпатців Дмитро Бабенко впевнено захищав ворота «Минаю», через що коломийці не змогли реалізувати гострі епіоди. Тож 0:2 – історична гостьова перемога «Минаю».

 

22 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів