Керівництво фіскальної служби області вшанувало загиблих правоохоронців

Керівництво фіскальної служби області вшанувало загиблих правоохоронців
Сьогодні, 22 серпня, на Православній набережній в обласному центрі Закарпаття відбулось вшанування пам’яті працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов’язків.

 

Керівництво фіскальної служби області також долучилось до вшанування загиблих правоохоронців. Зокрема, у заході взяли участь Станіслав Балуєв – в.о. начальника Закарпатської митниці ДФС, Степан Кіяк – заступник начальника Головного управління ДФС у Закарпатській області, Микола Пожо – начальник оперативного управління ГУ ДФС у Закарпатській області, Віктор  Потапський – заступник начальника митного посту «Залізничний» Закарпатської митниці ДФС.

Правоохоронців, які загинули при виконанні своїх службових обов’язків щоб захистити мирних громадян, їх життя, здоров’я та спокій вшанували спочатку покладанням квітів до пам’ятника, відтак пролунав Гімн України та урочистий салют.

Керівництво фіскальної служби області разом з іншими учасниками заходу у скорботі та жалобі за кожним, хто поклав своє життя зради торжества законності і порядку в Україні та висловлюють щире співчуття родинам та близьким загиблих.

ДФС у Закарпатській області

 

22 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів