Стало відомо чим сьогодні в Ужгороді зайняті працівники-комунальники

Стало відомо чим сьогодні в Ужгороді зайняті працівники-комунальники
Сьогодні в Ужгороді «Закарпателектробуд» міняє світильники вуличного освітлення на вулиці Перемоги (поблизу супермаркета «Велмарт»), продовжує демонтажні роботи та переоблаштування лінії у зв’язку з реконструкцією перехрестя Перемоги-Легоцького. На площі Петефі працівники підприємства встановлюють щит з відеонагляду.

 

«УжАгросмікс» косить зелені зони на площі Кирпи, Київській та Студентській набережних, підстригає живопліт у місті, прополює квітники на площах Народній, Дружби Народів.

Вночі вулиці міста прибирали із використанням спецтехніки працівники КШЕПу. Сьогодні комунальники обстежують роботу світлофорів та при необхідності міняють лампи на вулицях Собранецькій, Митній, роблять поточний ремонт на вулиці Бачинського.

«АВЕ-Ужгород» косить зелені зони біля драмтеатру, ліквідовує стихійні сміттєзвалища у провулку Університетському, на вулицях Докучаєва, Сріблястій.

Косять на вулиці В. Комендаря (Джамбула) та механізовано прибирають вулицю Минайську працівники «Ужбудсервісу». Продовжує косити вулицю Легоцького «Прибиральник Плюс».

КБК продовжує капітальний ремонт Замкових Сходів (влаштування каналізаційної мережі, влаштування покриття з кам’яної бруківки), капремонт тротуарів на вулиці Будителів (викладають ФЕМ-плитку), реконструкцію перехрестя Перемоги-Легоцького (підготовчі роботи, розширення проїжджої частини), капітальний ремонт вулиці Можайського (підготовка земляного полотна, влаштування корита).

Триває капітальний ремонт каналізаційних мереж на внутріквартальних територіях вулиць М.Вовчка, 14, Легоцького 3-13. Викладають ФЕМ-плитку працівники «БК Антрол» на площі Дружби Народів.

На вулиці Перемоги від (вул. Легоцького до с. Сторожниця) у рамках капітального ремонту укріплюють бордюри, які встановили напередодні.

Працівники ТОВ «ФемБуд» викладають ФЕМ-плитку на вул. Легоцького, 72-70 (капітальний ремонт внутрішньоквартальної території).

На площі Ш.Петефі,3, 38, вулицях Благоєва, 10, Ракоці, 22, проспекті Свободи, 7/26, 34 ремонтують покрівлі, а на вулиці Толстого, 31 - капітальний ремонт водопроводу та

каналізації житлового будинку.

Проводять і капремонти майданчиків: - спортивного майданчика на проспекті Свободи, 20 (влаштування освітлення та основи під синтетичне покриття);

-дитячого майданчика на вулиці Василя Комендаря (Джамбула), 78.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

22 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів