Ужгородський зональний відділ тепер з пневмокаркарсним наметом

Ужгородський зональний відділ тепер з пневмокаркарсним наметом
Пневмокаркасний намет, придбаний Ужгородською міською радою у рамках прийнятої Програми матеріально-технічного забезпечення військових частин, передав сьогодні Ужгородському зональному відділу військової служби правопорядку міський голова Богдан Андріїв.

 

Під час урочистих зборів, які провели у зональному відділі з нагоди повернення особового складу із зони АТО та до Дня незалежності України, Богдан Євстафійович від себе особисто, виконкому, депутатського корпусу, усіх ужгородців подякував військовим за сумлінну службу і запевнив, що міська влада підтримувала, підтримує і в подальшому підтримуватиме військових.

Намет, за словами військовослужбовців, завдяки механічному насосу, розкладається дуже швидко, у ньому можна розгортати як робочі місця, так і місця для проживання особового складу. Він додатково обладнаний системою автономного енергоживлення, компресором, електромережею для під’єднання апаратури та електроприладів. Такий намет дуже згодиться у зоні АТО, військові відділу і зараз несуть службу у станиці Луганській, тому керівництво Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку висловило вдячність міській владі за сьогоднішній подарунок і за постійну підтримку відділу, коли б не зверталися по допомогу.

За сумлінне виконання завдань за призначенням у зоні проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей та з нагоди Дня незалежності грамотами міської ради нагородили військовослужбовців Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку - Василя Балецького, Олександра Бушка, Романа Вірвана, Василя Готру, Федора Міцеля, Отто Молнара, Євгенію Мрикало, Романа Мрикала, Максима Опіярі, Сергія Скрипая.

 

 

22 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів