Очільник Закарпаття вручив «Золотого ведмедика» срібному призеру Міжнародної олімпіади з інформатики

Очільник Закарпаття вручив «Золотого ведмедика» срібному призеру Міжнародної олімпіади з інформатики
Закарпаття цьогоріч має 38 переможців всеукраїнських учнівських олімпіад і 20 – Всеукраїнського етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук.

 

Сьогодні, 22 серпня, у рамках розширеного засідання колегії департаменту освіти  і  науки ОДА, обдарованих юнаків та дівчат, а також їх вчителів відзначив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

За перші місця переможці всеукраїнських олімпіад отримали по 4 тисячі гривень, за друге – 3 тисячі та за третє – 2 тисячі гривень. Грошові премії виділили з обласної Програми розвитку освіти. Вчителі, що їх підготували також отримали грошові премії. За перше місце 8 тисяч гривень, 6 тисяч - за друге та 4 тисячі гривень -  за третє місце.

Найвищу відзнаку ОДА «За заслуги перед Закарпаттям» Геннадій Москаль вручив Станіславу Томашу – срібному призеру 29-ї Міжнародної олімпіади з інформатики, яка цьогоріч відбулась в Ірані. Станіслав, випускник Ужгородської спеціалізованої школи-інтернат, отримав у нинішньому році максимальні 200 балів за підсумками ЗНО з математики. Хлопець також став переможцем Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики та посів друге призове місце на олімпіаді з фізики.

Офіційний сайт Геннадія Москаля

 

22 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів