40-річний закарпатець примудрився викинути з авто згорток з наркотиками на очах у полісмена

40-річний закарпатець примудрився викинути з авто згорток з наркотиками на очах у полісмена
...До чергової частини Свалявського відділення поліції звернувся заступник начальника слідчого відділу Садгірського відділення поліції у Чернівецькій області. Поліцейський повідомив, що мешканець Сваляви, який перебуває за кермом вказаного авто, викинув на узбіччя згорток з марихуаною.

 

Після приїзду на місце події, свалявські правоохоронці з‘ясували, що водій даного автомобіля підозрюється у незаконному заволодінні транспортним засобом у Чернівецькій області.

Під час зупинки авто, 40-річний мешканець Сваляви викинув поліетиленовий згорток з сухою подрібненою речовиною – марихуаною, вагою 7 грамів.

За фактом зберігання наркотичних засобів слідчий Свалявського відділення поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Вилучену речовину направлено до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи. Правопорушення, за які звинувачують чоловіка чернівецькі поліцейські, будуть встановленні в ході розслідування. Тривають досудові перевірки.

Джерело: Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

22 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів