Мобільний інформаційний пункт юстиції працював сьогодні в Ужгороді

Мобільний інформаційний пункт юстиції працював сьогодні в Ужгороді
Як працює мобільний інформаційний пункт, оглянули заступник Міністра юстиції України Олена Сукманова, яка перебуває на Закарпатті з робочим візитом, заступник міського голови Ужгорода Ігор Фартушок та начальник Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Руслана Натуркач.

 

Інформування ужгородців щодо їхніх прав і можливостей отримати послуги, які надає юстиція, провели сьогодні, 22 серпня, на площі Театральній в обласному центрі. Для цього там встановили мобільну точку доступу до системи безоплатної правової допомоги, де кожен бажаючий мав можливість отримати відповіді на свої запитання, консультацію від працівників Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області та Ужгородського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, а також дізнатися більше про пілотні проекти, сервіси Міністерства юстиції України. Захід проходив у рамках загальнонаціонального правоосвітнього проекту "Я маю право!".

Крім Ужгорода, цей інформаційний пункт юстиції вже побував у різних районах Закарпаття, зокрема, на Перечинщині, Мукачівщині, Міжгірщині, Воловеччині та інших. Проводять інформаційну роботу не тільки у містах, а й у віддалених селах краю.

Джерело: Ужгородська міськрада у ФБ

 

22 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів