Чим та де сьогодні зайняті комунальники в Ужгороді

Чим та де сьогодні зайняті комунальники в Ужгороді
«Закарпателектробуд» сьогодні в Ужгороді відновлює лінію та міняє лампи вуличного освітлення на вулиці Гарайди,13,19, міняє лампи на вулицях Заньковецької, Легоцького, 82, Перемоги (біля «Велмарту»), на перехресті вулиць Л. Українки-Коцюбинського. На трансформаторній підстанції, що на вулиці Стрільничній проводять реконструкцію щита.

 

«УжАгромікс» косить зелені зони на Слов’янській, Київській, Православній набережних, прополює квітники у місті. Також працівники підприємства зрізають пні на площі Петефі, вулиці Л.Тостого.

Зелені зони на площах Корятовича, Поштовій, вулицях Фединця, Крилова, Підградській, Ракоці косить «АВЕ-Ужгород», працівники якого також ліквідовують стихійне сміттєзвалище на вулиці Тельмана,1б.

Працівники «Ужбудсервісу» продовжують косити вулицю В.Комендаря (Джамбула), проводять механізоване прибирання вулиць Грушевського, 8 Березня, Генерала Свободи.

Вночі вулиці міста прибирали з використанням спецтехніки працівники комунального підприємства КШЕП. Продовжують комунальники поточний ремонт на вулиці Бачинського.

На внутріквартальних територіях вулиць М.Вовчка, 14, Легоцького 3-13 працівники «БК Антрол» прокладають каналізаційну мережу, а на площі Дружби Народів викладають ФЕМ-плитку (капітальний ремонт тротуарів).

КБК продовжує облаштовувати каналізаційну мережу, викладати кам’яну бруківку на Замкових Сходах, ставити ФЕМ-плитку на тротуарах вулиці Будителів. Роблять працівники підприємства і реконструкцію

перехрестя Перемоги-Легоцького (підготовчі роботи, розширення проїжджої частини), і капітальний ремонт вулиці Можайського.

Тривають капремонт тротуарів на Поштовій, капітальний ремонт вулиці Перемоги (від вул. Легоцького до с. Сторожниця), внутрішньоквартальної території на вулиці Легоцького, 72-70, ремонт водопроводу та

каналізації житлового будинку на вулиці Толстого, 31.

Покрівлі житлових будинків ремонтують на площі Ш.Петефі,3, 38, вулицях Благоєва, 10, Ракоці, 22, проспекті Свободи, 34, 7/26.

Капітальний ремонт спортивного майданчика роблять на проспекті Свободи,20, капремонт дитячого майданчика – на вулиці Василя Комендаря (Джамбула), 78.

 

23 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів