Юрій Туряниця: "Радісно, що є такі обдаровані люди, котрі несуть красу нашим нащадкам і сучасникам"

Юрій Туряниця: "Радісно, що є такі обдаровані люди, котрі несуть красу нашим нащадкам і сучасникам"
Виставка, що розгорнулася на другому поверсі Закарпатської ОДА, називається «Закарпаття — край древності і краси».

 

Проводиться під егідою управління культури облдержадміністрації та Спілки фотохудожників Закарпаття, очільником якої є рухливий, як ртуть, буревісник фотографічного образотворчого мистецтва краю Володимир Ньорба. На цій презентації вибраних світлин з останньої творчості демонструвалися роботи і лідера, і інших — Івана Буркала, Степана Полянського, Ярослава Макара, Юрія Туряниці, Ярослава Дуленка, Василя Фіцколинця, Леоніда Закревського, Олега Ільчина.

Приязно і ефектно дивляться на нас із робіт розкішний струмок Ю. Туряниці, коник на тлі осені В.Фіцколинця, закарпатська хатка в присмерку Л.Закревського, незвичний ракурс Мукачева із замком у центрі світлини Я.Макара. І в останнього, до речі, є «свій» чудовий коник на полонині. Незрівнянний Іван Буркало по-новому демонструє замок Перені у Виноградові. Просто потрясає видовищна симфонія дерев і світла Василя Фіцколинця.

Заступник голови ОДА Володимир Колесніков при відкритті нагородив почесними грамотами адміністрації Андрія Світонинця, Олега Ільчина, Івана Буркала, Василя Фіцколинця.

«Радісно, що є такі обдаровані люди, котрі несуть красу нашим нащадкам і сучасникам», — прокоментував культурницьку подію педагог вищої школи, фольклорист і письменник Юрій Туряниця, котрий був присутнім на виставці серед почесних гостей.

Василь ЗУБАЧ.

На ФОТО автора: патріарх духовності Юрій ТУРЯНИЦЯ та Володимир НЬОРБА.

 

23 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів