Три тисячі живих хризантем – флористи створили велетенський квітковий тризуб на головній площі Закарпаття

Три тисячі живих хризантем – флористи створили велетенський квітковий тризуб на головній площі Закарпаття
Оригінальною особливістю цьогорічного святкування Дня Незалежності України на Закарпатті став велетенський тризуб, створений із живих квітів на площі Народній в Ужгороді. Герб України, який від основи до верхівки сягає семи метрів, викладений на банерному синьо-жовтому полотнищі розмірами 8 на 8 метрів. Для створення тризуба флористи використали три тисячі живих хризантем білого кольору.

 

Робота тривала цілу добу. 22 серпня флористи доставили у фойє облдержадміністрації квіти й витратні матеріали і до ранку наступного дня практично без перерв встановлювали квіти на флористичні оази (спеціальний губчатий матеріал, який тримає воду й живить нею квіти). Робота була завершена до 10-ї години ранку 23 серпня – за дві години до церемонії покладання квітів до пам’ятника Шевченку та урочистої ходи зі 100-метровим Державним Прапором.

Квіткова композиція у формі велетенського тризуба і фотозоною стоятиме на площі Народній до понеділка. Це подарунок закарпатцям від обласної державної адміністрації та Ужгородської міськради до Дня Незалежності України.

moskal.in.ua

 

24 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів