Ужгородка Оксана Співак розповіла про своє ароматне хобі

Ужгородка Оксана Співак розповіла про своє ароматне хобі
Є речі, які варті того, щоб їм зберігали вірність. Наприклад, кава. Такого принципу вже понад 4 роки дотримується ужгородка Оксана Співак.

 

Найбільше їй подобаються кавові зерна. Крім харчової цінності, вона надає їм ще однієї значимішої ролі: перетворює в особливий матеріал для виготовлення картин, годинників, сувенірів та інших речей. Має невеличку майстерню вдома. Коли всі хатні справи зроблені, мама трьох дітей вмикає спокійну музику і починає творити.

Початкові майстер-класи Оксана дивилася в Інтернеті. З часом уже придбала інструменти, термоклей і почала реалізовувати власні кавові ідеї. Найбільше жінці подобається використовувати природні матеріали і поєднувати їх із пахучими кавовими зернами.

Дідусь Оксани був викладачем у коледжі А. Ерделі. Тому вона каже: тяга до малювання та до творчості загалом у неї була ще з дитинства на генетичному рівні. А нещодавно в жінки здійснилася мрія: вже кілька років Оксана хотіла мати невеликий куточок, де була би кава, чай і стояли її вироби з зерен. Тепер вдалося відкрити кав’ярню на Міжгірщині з кавовим інтер’єром. На цьому Оксана не зупиняється: шукає нові шляхи, де можна реалізувати себе у творчому плані.

Особливого догляду сувеніри з кави не потребують. Оксана рекомендує лише не залишати вироби довго на сонці або на кухні біля плити, адже зерна можуть деформуватися. Останнім часом жінка практикує картини з африканськими мотивами. Оксана щоразу намагається реалізувати цікавіші і складніші ідеї, аби кавова історія мала продовження.

Детальніше у сюжеті uzhinform:

 

25 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів