Закарпатські рятувальники відбули для ротації у зону проведення АТО

Закарпатські рятувальники відбули для ротації у зону проведення АТО
У Донецьку область вирушила група у складі чотирьох осіб від Управління ДСНС України у Закарпатській області.

 

Разом з колегами з інших областей працівники Управління виконуватимуть завдання за призначенням. Рятувальники перебувають на Сході України впродовж певного часу, після чого проводиться їхня ротація.

З побажаннями доброї вдачі, легкої дороги, витримки та виконання всіх завдань за призначенням, котрі будуть покладені на них під час перебування у зоні проведення антитерористичної операції, а також словами вдячності за віддану службу до рятувальників звернувся перший заступник начальника Управління Володимир Ціцей. Він запевнив підопічних, що вони будь-коли можуть звернутися до нього за допомогою і підтримкою.

Далі, за християнським звичаєм, настоятель церкви Спаса Преображення, що в м. Ужгород, отець Іоанн провів обряд освячення працівників ДСНС, які відбувають у відрядження та транспортного засобу, на якому вони їдуть у зону проведення антитерористичної операції.

"Ви їдете не у відпустку, а в ту зону, де є смерть та розруха, для того, щоб надати допомогу тим людям, які її потребують. Сьогодні ми молилися за те, щоб Господь приставив ангела хранителя до кожного з вас, тому що цей момент є відповідальним для вас, адже він допоможе випробувати свої сили. І просили Господа щоб він давав вам кріпость, бадьорість та сміливість, а також проявити ті навички, якими ви володієте щоб допомогти і врятувати людські життя" - побажав відбуваючим на Схід України святий отець.

Перший заступник начальника Управління Держслужби з НС полковник служби цивільного захисту Володимир Ціцей, поспілкувавшись з кожним рятувальником, що вирушає у небезпечний регіон, особисто переконався у забезпеченні необхідними засобами індивідуального та медичного захисту особового складу і всім необхідним екіпіруванням. Після цього проінструктував особовий склад, особливо наголосивши на дотриманні заходів безпеки при виконанні робіт за призначенням та нагадав про сувору дисципліну, а також побажав щасливого повернення.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

 

27 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів