Переможна десятихвилинка «Поляни»

Переможна десятихвилинка «Поляни»
В Поляні зійшлися в принципі рівні за потенціалом суперники, але фактор домашнього поля та підтримка трибун для господарів має принципове значення.

 

Тож господарі з перших хвилин старались грати першим номером, однак «Вільхівці» також прагнули зачепитися за залікові очки й не проти були поїхати зі Свалявщини з певним очковим здобутком. Тож практично весь поєдинок тривала рівна напружена гра, але до реальних загострень не доходило.

Правда, ще на початку матчу в команді Юрія Бучка сталася вимушена заміна, через травму поле покинув Едуард Нергеш, можливо це також далося взнаки наприкінці зустрічі.  Та й заміни, які провели тренери обох команд дали протилежний результат: якщо для «Поляни» вони стали реальним підсиленням, то для «Вільхівців» гравці, які зявилися на полі свіжості грі команді не додали. Тож розвязка матча настала  в заключній двадцятихвилині. Господарі в цей відрізок часу затисли гостей на власній половині поля й шукали завершення атак через навісні передачі, та оборонці «Вільхівців» доволі легко з цим справлялися.  А моментами гравці «Поляни» невдало їх замикали. На 76-й хвилині полянці заробили право на штрафний удар – подачу на лінію воротарського майданчика виконав Олександр Міклош,  головою атаку завершував Степан Стегура – воротаря «Вільхівців» виручила стійка воріт. Практично атака у відповідь від «Вільхівців» вже могла стати результативною для гостей. Жоффчак приборкав м’яч у центральній зоні, Віктор відкотив на Івана Лендела, який правим краєм увірвався в карний майданчик полянців, на замасі прибрав оборонця і цілив у верхній кут воріт – потрапив у поперечину, торкнувшись якої м’яч, вилетів за межі поля.

Обмінявшись гострими моментами, ініціатива поступово перейшла на бік господарів, які великими силами йшли в атаку, активно підключаючи до цих дій оборонців. Ця тактика невдовзі спрацювала. На 84-й хвилині подача з кутового захисники «Вільхівців» винесли за межі карного майданчика, але на підборі першим був Віталій Міклош, який дугою навішую на кут воротарського майданчика, де в падінні м’яч в сітку воріт суперника проштовхує центрбек Артур Русин – 1:0.

Не встигли гості відійти від пропущеного першого гола як отримали другий – пішовши великими силами вперед тратили м’яч, полянці віддали на хід Євгену Островці, який вийшовши віч-на-віч з воротарем не залишив останньому жодних шансів. Через дві хвилини знову повторилася аналогічна ситуація, але цього разу з воротарем вільхівчан на дуель вийшов Степан Стегура, який смачно приклався по мячу й робить рахунок 3:0. Тож переконлива перемога полянців в Кубку Ліги залишає їм шанси поборотися за почесний трофей.

Юнаки «Поляни» також впевнено перемагають «Вільхівці» - 6:0

Технічні дані матча

Стадіон с. Поляна

Глядачів: 560, температура +30

Кубок Ліги

4-й тур

«Поляна» (Поляна) – «Вільхівці» (Вільхівці) – 3:0 (0:0)

Голи: Русин 84, Островка 87, Стегура 89

«Поляна»: Бучок Ярослав, Русин Артур, Мелонк Едуард, Міклош Олександр, Островка Євген, Міклош Віталій, Варваринець Володимир (Стегура Степан 46), Русин Євген, Радченко Максим (Русин Євген 83), Микуланинець Михайло, Павлич Богдан (Соломко Олексій 46).

Запасні: Безик Михайло, Реслер Мирослав, Токарчик  Євген, Ганда Володимир.

Тренер: Кондря Михайло

«Вільхівці»: Пахомов Юрій, Товт Володимир, Скрип Мирослав (Дудаш Михайло 51), Матяш Михайло, Нергеш Едуард (Волонтир Павло 12), Септа Олександр (Келеманик Євген 65), Лендел Іван, Щербанич Сергій (Мицак Ігор 78), Жоффчак Віктор, Гальчак Микита, Кривка Павло.

Запасний: Солодовник Ігор

Тренер: Юрій Бучок

Арбітр: Валерій Шкура

Асистенти: Роман Сенишин, Ілля Вовчанський

Делегат ФФЗ: Матвій Бобаль (Ужгород).

Попередження: Радченко 11 – Лендел 18, Жоффчак 21, Товт 40

В іншому поєдинку Кубка Ліги «Середнє» в рідних стінах перемагає виноградівський «Севлюш» - 1:0 (юнаки – 1:5).

Семен МИХАЙЛИК 

 

28 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів