30 серпня MONATIK покаже ужгородцям супершоу

30 серпня MONATIK покаже ужгородцям супершоу
30-річний співак Дмитро Монатік, здається, побив усі рекорди популярності: за кілька років сольної кар'єри - багато престижних нагород, нові кліпи набирають мільйон переглядів за півдня, а в черзі за дуетом або з проханням про співпрацю стоїть чимало іменитих артистів.

 

Але головним мірилом популярності є, звичайно ж, переповнені глядачами зали, куди б він не приїжджав. Дивно, що тільки зараз відбудеться перший великий сольник проекту MONATIK в Ужгороді.

Саме його обрали західні продюсери для відкриття «Євробачення» цього року. Але за дуже великою кількістю позитивних епітетів втрачається сам Артист. Адже це дуже небезпечний сигнал, коли про музиканта говорять як про покійного - або добре, або нічого. А Діма Монатік закохав у себе публіку не тільки актуальністю музичного матеріалу, але саме своєю експресією, несхожістю ні на кого, сміливістю йти на експерименти, рухливістю - як в прямому, так і в переносному сенсі цього слова. Ну і, звичайно, його працездатності і завзятості позаздрить будь-хто.

І при всьому при цьому він продовжує залишатися ще і добропорядним сім'янином і щасливим батьком (нагадаємо, у Діми вже двоє синів). Шоу, яке приготував мультіартист для закарпатців, називається «Вітамін D», як і однойменний сингл, який вже встиг стати головним хітом цього літа. З недавніх пір Монатік виступає з музикантами і це робить його концерти ще більш видовищними і драйвовими. Так що покваптеся - квитків залишилося не так багато. Адже амфітеатр не гумовий, а до шоу залишилося буквально кілька днів. Квитки можна придбати в касі драмтеатру.

Організатори переконливо просять тих, хто придбав квитки, приходити на концерт завчасно, щоб уникнути черг і запізнення на початок програми. Старт запуску глядачів – о 18:00

ТАКОЖ ПОШИРЕНОЮ ПРАКТИКОЮ У ШАХРАЇВ Є ПІДРОБКА (А ПРОСТІШЕ КАЖУЧИ МАСОВЕ КОПІЮВАННЯ) ЕЛЕКТРОННИХ КВИТКІВ. ПРИ ТАКІЙ СИТУАЦІЇ ЗА ПРАВИЛАМИ ВЕРИФІКАЦІЇ МАЄ ПРАВО ВХОДУ МАТИМЕ ЛИШЕ ТОЙ, ХТО ПЕРШИЙ ПРОЙШОВ З ОРИГІНАЛЬНИМ ШТРИХ-КОДОМ.

ТОЖ БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНИМИ: НЕ ВИСТАВЛЯЙТЕ ЗОБРАЖЕННЯ СВОГО КВИТКА І ТИМ ПАЧЕ ШТРИХ-КОДУ НА СВОЇХ СТОРІНКАХ У СОЦМЕРЕЖАХ; НЕ КУПУЙТЕ КВИТОЧКИ З РУК.

КВИТКИ НА ТЕРМОБЛАНКАХ (ЯКІ НЕ ПІДДАЮТЬСЯ ПІДРОБЦІ) МОЖНА ПРИДБАТИ У КАСІ ДРАМТЕАТРУ. БЕЗ ЖОДНИХ ДОДАТКОВИХ КОМІСІЙ.

 

28 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів