Автора кращого сливового леквару визначали у закарпатській Гечі

Автора кращого сливового леквару визначали у закарпатській Гечі
У селі Геча на Берегівщині відбувся традиційний Фестиваль сливового леквару, який через події на Сході України не проводили останні три роки.

 

Цьогоріч традицію відновили. Гості свята могли не лише скуштувати солодку страву,  а й дізнатися її рецепт, способи приготування та зберігання. Для приготування страви українські та угорські кухарі використали 1000 кілограмів слив.

У рамках фестивалю визначили автора кращого сливового леквару.

Джерело: Закарпатська філія ПАТ НСТУ Тиса-1

 

29 серпня 2017р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*