Збитому Шуфричем-молодшим на "Бентлі" киянину зробили ще одну операцію

Збитому Шуфричем-молодшим на "Бентлі" киянину зробили ще одну операцію
Чоловіка, якого на пішоходному переході збив син народного депутата Нестора Шуфрича, прооперували вдруге у приватній лікарні.

 

За словами лікарів, вони були задоволені результатами операції. Про це в ефірі "112 Україна" повідомив керівник департамента міжнародного відділення медцентру Тель-Авіва Роман Гольман.

"Операція була насправді не простою. Вона тривала близько двох с половиною годин ведучими спеціалістами нейрохірургії. Післяопераційна КТ показує, що вона пройшла планово, незважаючи на невеликі складності в плані тактики, яку обрали лікарі. Але в цілому лікарі, українські та ізраїльські колеги, були задоволені", - повідомив Р.Гольман.

Нестор Шуфрич-молодший на автівці на шаленій швидкості збив 31-річного киянина

Постраждалого зараз лікують спільно українські та ізраїльські медики. За попередньою інформацією, у збитого чоловіка травма голови, вивих плеча та перелом ноги.

Старший Шуфрич прокоментував дорожню аварію за участю Нестора-молодшого

Нагадаємо, 26 серпня син народного депутата Нестора Шуфрича здійснив наїзд на чоловіка на автомобілі марки Bentley, яку поліцейські направили на штрафмайданчик. Алкотест показав, що водій був тверезим під час наїзду, у нього також взяли аналіз крові на вміст наркотиків.

Джерело: УНН

 

29 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів