Які сюрпризи чекають на гостей Міжнародного фесту в замку "Паланок"?

Які сюрпризи чекають на гостей Міжнародного фесту в замку "Паланок"?
15-16 вересня на території Замку «Паланок» (м. Мукачево, Закарпатська область) відбудеться Міжнародний фестиваль «Карпати Фест».

 

Фестиваль організовано Програмою транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна у рамках Дня Європейської співпраці.

Ідея фестивалю – промоція культурної спадщини прикордонних регіонів, об’єднавши танцювальні, співочі, театральні колективи, митців і ремісників з Польщі, Білорусі та України.

Також, в програмі заходу заплановано представлення кращого досвіду реалізації проектів міжнародної технічної допомоги, що фінансувалися Програмою Польща-Білорусь-Україна у 2007-2013 роках та можливості у рамках нової фінансової перспективи Програми на 2014-2020 роки.

Учасники фестивалю  - представники громадських та неурядових організацій, що вже мають досвід реалізації проектів у Програмі, а також потенційні нові бенефіціари Програми.

Серед запрошених гостей заходу - представники Міністерства економічного розвитку Польщі, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, делегації Європейського Союзу в Україні, народні депутати, представники регіональної влади з території дії Програми, дипломатичного корпусу Польщі тощо.

Під час тематичних панелей учасники Фестивалю з Польщі, Білорусі та України матимуть можливість обговорити спільну культурну та історичну спадщину, а також шанси для їх розвитку і промоції.

В ході фестивалю, 15.09. о 10.30, для преси заплановано прес-конференцію.

Організатори заходу обіцяють, що підготували для гостей цікаві сюрпризи, але які саме – можна буде дізнатися на самому фестивалі.

Телефон для довідок: 0312 617545

Джерело: Закарпатська ОДА

 

29 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Олександр 2017-09-11 / 20:45:37

    Захід відрекламували так, ніби мені (пересічному відвідувачу) просто нема причин туди ходити.
    Чув що там буде дуже багато гуртів, але ніхто не може сказати які саме співаки будуть на сцені.