"Говерла" підтверджує реноме лідера

"Говерла" підтверджує реноме лідера
Після матчів у західній зоні першої ліги чемпіонату області з футболу, наступного дня 27 серпня пройшли поєдинки в східній зоні. Велика увага була прикута до поєдинку в Міжігір’ї, де місцева «Верховина» приймала лідера – ясінянську «Говерлу».

 

До слова, ясінянці у минулому турі несподівано для багатьох зазнали крупної поразки в Дубовому з місцевими «Карпатами», які здається досить успішно провели підготовку в літнє міжсезоння і дають «перцю» всім суперникам.

«Говерляни» на виїзді таки довели, що є справжнім колективом, який здатен тримати удар й вибороли потрібну перемогу, яка насамперед важлива в психологічному плані. Переможний гол ясінянці забили за 12 хвилин до кінця основного часу – відзначився Мирослав Павлючок.

Дивує результативність «Карпат» з Дубового, які цього разу просто познущалися над гостями з білоцерківської «Вікторії» – 12:3.

До вашої уваги результати усіх матчів у східній зоні 1-ї ліги: ФК «Верховина» (Міжгір’я) – ФСК «Говерла» (Ясіня) – 0:1 (юнаки – 7:0); ФК «Беркут» (Бедевля) – ФК «Інтер» (Ганичі) – 2:2 (4:1); СК ім. І. Яремчука (В.Бичків) – ФК «Діброва» (Н.Апша) – 4:1 (2:0); ФК «Терново» – ДЮСШ Тячів – 3:0 (2:3); ФК «Вишково» – ФК «Авангард» (Тересва) – 8:2 (1:0); ФК «Карпати» (Дубове) – ФК «Вікторія» (Б.Церква) – 12:3 (3:0).

Турнірне становище: «Говерла» – 36 очок

 

29 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів