Відтепер "нервовим" пацієнтам Тячівської райлікарні буде набагато комфортніше й затишніше!

Відтепер "нервовим" пацієнтам Тячівської райлікарні буде набагато комфортніше й затишніше!
За сприяння добродійників та головного лікаря Федора Яринича днями завершено капітальний ремонт п’яти палат неврологічного відділення Тячівської райлікарні №1.

 

У відділенні, що розраховане на 57 ліжко-місць, лікуються недужі з різними неврологічними захворюваннями, й вкрай важливо, аби перебування у лікарні було для них комфортним. А подбали про затишок та комфорт у  палатах приватні підприємці та посадовці.

Зокрема, палату № 4 відремонтував ПП Михайло Рущак з смт Буштино, №8 – ПП Степан Дьордяй з Тячева, а ремонт у дев’ятій палаті профінансував власник торгово-ресторанного комплексу «Діана» смт Солотвино Василь Мігалко.

Фінансову допомогу у проведенні капремонту палати №6 та заміні старих меблів на нові надав Тячівський міський голова Іван Ковач. А за сприяння головлікаря Федора Яринича керівництво Тячівського відділення Закарпатського РУ «Приватбанк» профінансувало оновлення десятої палати.

Колектив та пацієнти неврологічного відділення щиро вдячні благодійникам за проявлену турботу й проведення такого необхідного ремонту у палатах. Завдяки їх небайдужості у відділенні стало затишно, а перебування пацієнтів у лікарні – комфортнішим.

Разом з тим, звертаємося до спроможних громадян з проханням допомогти колективу продовжити покращувати умови у відділенні. Адже капремонту потребують ще 7 палат.

Колектив неврологічного відділення Тячівської РЛ №1, "Дружба"

 

29 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів