Громадянин Молдови позбувся на закарпатській митниці і контрабанди, і Мерседеса

Громадянин Молдови позбувся на закарпатській митниці і контрабанди, і Мерседеса
На митному посту «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС припинено спробу вивезення з України до країн ЄС тютюнових виробів.

 

Громадянин Молдови планував перетнути кордон зі Словаччиною легковим автомобілем «MERCEDES-BENZ VANEO»  іноземної реєстрації.

Прибувши у зону діяльності митного поста, та обравши «зелений коридор», громадянин повідомив, що не перевозить приховані від митного контролю товари та предмети. Проте, працівники митниці, врахувавши ризики, скерували автомобіль в бокс для поглибленого огляду. В результаті огляду, працівники митниці спільно з прикордонниками, в конструктивних порожнинах авто виявили тютюнові вироби торгової марки «KENT» та «Marlboro» з акцизними марками України. Загальна кількість виявлених цигарок складає 1030 пачок, вартістю 31 255 грн.

Таким чином,  іноземний громадянин скоїв дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, шляхом використання засобів, що ускладнюють виявлення тютюнових виробів.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі статті 511 Митного кодексу України за протоколом про порушення митних цигарки та автомобіль вилучено.

За матеріалами відділу комунікацій ГУ ДФС Закарпаття

 

29 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів