Закарпатець на чемпіонаті України наловив риби на 3 місце

Закарпатець на чемпіонаті України наловив риби на 3 місце
Іван Магула з Дубового посів 3 місце на чемпіонаті України з нахлисту,що проводився на Прикарпатті.Окрім почесної грамоти та медалі,організатори змагань вручили переможцю ще й сертифікат на 3 тис грн.

 

Як розповідає Іван, захопився він риболовлею років п’ять тому і з тих пір це заняття стало не просто хобі, а улюбленою справою. Цьогоріч чоловік вирішив позмагатись з знавцями рибалки на професійному рівні, тож взяв участь у чемпіонаті України з нахлисту,повідомляє Тячів.

Чемпіонат проводився у селі Зелена, що на Івано-Франківщині, на двох місцевих річках – Бистриця та Зелена. Було проведено 4 етапи змагань. Жеребкування визначало пари рибаків, які  спільно ловили рибу. За умовами чемпіонату, спочатку один учасник ловить рибину, інший - вимірює здобич колеги і записує дані в протокол, а потім навпаки. Рибу ловили спортсмени на штучні, власноручно зв’язані мушки, на що їм відводилося всього 1,5 години.

Як розповідає дубівчанин, за 3 місце прийшлось поборотися: 

- Після першого туру я мав восьме місце, після другого – шосте,  а вже на третьому етапі змагань посів третю сходинку. Вдалося мені зберегти за собою третє місце й на  заключному, 4 етапі, - зазначає Іван. - А конкуренція була велика, адже за кубок чемпіонату змагалися професійні риболови з усієї України - з Києва, Одеси, Рівного, Львова, Ужгорода, Мукачева та самого Івано-Франківська. 

Загалом, участю у чемпіонаті дубівчанин задоволений та відмічає хорошу організацію заходу. На досягнутому Іван не зупинятиметься, адже наступного разу постарається вибороти ще й золото. Тож бажаємо нашому земляку успіхів. 

 

30 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів