До зими готуйся влітку!

До зими готуйся влітку!
Представники зимових видів спорту (гірськолижники та сноубордисти), які входять до складів збірних України (основної, молодіжної та юнацьких) в с.Кострино (Великоберезнянський район) в умовах середньогіря провели вже третій за ліком літній навчально-тренувальний збір з фізпідготовки під орудою досвідченого наставника Яна Чернея.

 

Склад учасників не змінився в порівнянні з попередніми тренувальними зборами.  У тренувальному таборі займалися гірськолижники: Тарас Ковбаснюк, Левко Цібеленко, Назар Петрук, Віталій Айб, сноубордисти: Василь Куклишин, Надія Гапатин та юна спортсменка з ізраїльським паспортом.

Наставник задоволений прогресом спортсменів: «Працювали за тією ж схемою тренувань як і на попередніх зборах, але збільшили навантаження. Всі витримали підготовку, дуже задоволений кондиціями спортсменів, а в кінці вересня(24 вересня – 3 жовтня) проведемо контрольний заключний літній тренувальний збір, далі ж на нас чекають ще три зимові цикли підготовки – з лижами та сноубордами, а вже потім демонструватимемо свої здібності на різних офіційних змаганнях», - повідомив тренер Ян Черней.

Нагадаємо, що закарпатський гірськолижник Іван Ковбаснюк, який вже здобув ліцензію на Зимову Олімпіаду-2018 в південнокорейський Пхьончхан, нині з іншими збірниками змагається на престижних міжнародних змагання в Південній Америці – в Чилі.

Семен МИХАЙЛИК

 

31 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів