Горе-матір на Великоберезнянщині "дитячі" гроші витрачала на алкоголь

Горе-матір на Великоберезнянщині "дитячі" гроші витрачала на алкоголь
Великоберезнянським відділом Ужгородської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт відносно місцевої мешканки, яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 164 КК України, а саме: злісне ухилення від утримання неповнолітніх дітей, що перебувають на її утриманні.

 

Зокрема встановлено, що жінка, будучи матір’ю річної дитини – в період з січня по липень 2017 року умисно, злісно ухилялася від утримання своєї дитини. А саме: отримавши соціальну допомогу на утримання своєї малолітньої дитини, використала дані кошти для власних потреб: купувала тютюнові вироби, алкогольні напої, які розпивала зі своїми друзями або сама.

Тобто, горе-мати не використовувала дані кошти для поліпшення умов утримання та проживання своєї малолітньої дитини, купівлі одягу, взуття, продуктів харчування та інших необхідних дитині речей.

Наразі вже суд визначить міру покарання обвинуваченій., а санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді громадських робіт на строк від вісімдесяти до ста двадцяти годин або арешту на строк до трьох місяців, або обмеження волі на строк до двох років, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

 

31 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів