В Ужгородській спеціалізованій школі-інтернаті святкували без особливого дрес-коду та концертного шоу

В Ужгородській спеціалізованій школі-інтернаті святкували без особливого дрес-коду та концертного шоу
Однак з не менш щирими емоціями радості та захоплення. Святкова лінійка розпочалась з Гімну України.

 

Далі учнів привітала директор школи Бушко Наталія, яка побажала наснаги в навчанні.

- Наші учні, ви наша гордість! Вітаю вас з Днем Знань! Дай Бог здоров`я вам, терпіння та наснаги в навчанні, - звернулася пані Натілія до школярів.

Привітав школярів з початком навчального року і Віктор Черевко – т.в.о командира роти Управління поліції охорони в Закарпатській області:

- Дорогі учні, будьте певні, цей рік принесе чимало корисного та цікавого у вашому житті. Цініть роки, проведені у школі, хоча інколи здається, що це складно. Але повірте, ви виростете і будете вдячні своїм вчителям, вихователям за те, що виростили з вас не тільки освічених, а й гідних громадян нашої держави.

Вже кілька років поспіль поліцейські охорони опікуються Ужгородською спеціальною школою-інтернатом. Тут навчається більше 80-ти учнів, яких, на жаль, природа обділила слухом. Поліцейські не забувають про дітей підшефного закладу, тож всі свята приїздять з подарунками і святкують разом з дітьми.

А на завершення урочистої лінійки хвилююче зазвучав дзвіночок у руках маленької першокласниці. Голосний дзвінок покликав школярів до класів. А на перший урок для учнів 1-го класу завітали і гості з поліції.

Джерело: Управління поліції охорони в Закарпатській області

 

01 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів