Новий образ має відтепер сільська школа на Закарпатті

Новий образ має відтепер сільська школа на Закарпатті
До Першовересня в школі повністю замінені вікна, зроблено косметичний ремонт, а сам навчальний заклад огородили парканом.

 

Прямим доказом того, що лісівники Закарпаттяі піклуються про майбутнє покоління, є регулярна допомога закладам освіти. До прикладу, у травні цього року селі Лопухово Тячівського району було офіційно відкрито нове футбольне поле.

Але лісівники не зупиняються й далі знаходять ресурси для розвитку дітей. На цей раз лісівники Брустурянського лісомисливгоспу попіклувалися за малят і тепер Лопухівська загальноосвітня школа I - IІІ ступенів отримала нове обличчя.

Лопухівська школа вже кілька десятків років не мала паркану і ось перед Днем знань навколо школи за сприянням лісівників було встановлено металевий паркан. А ще в школі повністю замінені вікна, зроблено косметичний ремонт і, вже 66 першачків цьогоріч переступили поріг оновленого навчального закладу. Все для того, аби дітям було комфортно здобувати знання у свій рюкзак. Загалом у школі села Лопухово освіту отримують шістсот учнів.

- Лісівники завжди готові надати посильну допомогу, і не тільки школі, - пояснює Василь Золотар, лісничий Кедринського лісництва. - Учні цієї школи впродовж кількох років, як учасники шкільного лісництва, є незамінними помічниками лісівників Брустурянського лісгоспу. На базі школи Лопухівське лісництво було створено 5 роки тому, й воно об’єднало учнів, які цінують та прагнуть примножити зелене багатство Карпат. До складу шкільного лісництва входить 20 учнів. Звичайно, всі питання відразу не вирішити, але ж великі справи починаються з малого.

- За час літніх канікул вдалося ще багато чого зробити у школі. Так, частково зроблені внутрішні роботи, замінено вікна, встановлено новенький металевий паркан. Все це зроблено завдяки лісівникам, підприємцям і місцевій владі, людям, яким небайдужа доля майбутніх поколінь, - відзначила Марія Депутатенко, директор Лопухівської ЗОШ.

Джерело: Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

02 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів