Найеротичніший літератор Закарпаття попрощався з холостяцьким життям

Найеротичніший літератор Закарпаття попрощався з холостяцьким життям
І пов’язав себе "узами Гіменея"...

 

Молодий і талановитий закарпатсько-український поет та письменник Андрій Любка одружився із Юлією Пелепчук. Про це вони повідомили на своїх сторінках у Facebook.

Схоже, що весілля новоспеченого подружжя відбулось в Ужгороді. Як відомо, Юлія Пелепчук є куратором проекту "Мережа", а також часто супроводжує Андрія Любку на літературних презентаціях та фестивалях, працює в Meridian Czernowitz.

Окрім цього, пара часто разом подорожує та відвідує різні перформанси, концерти та міжнародні культурні події.

До слова, Андрія Любка є популярним українським романістом, поетом, перекладачем та есеїстом. Є одним з кураторів Міжнародного поетичного фестивалю Meridian Czernowitz, дописує в українські ЗМІ як колумніст, а на його рахунку написано та видано 4 поетичних збірки та 4 прозових твори.

Андрія Любку знають за кордоном та часто запрошують в такі країни як Польща, Туреччина, Чехія, Німеччина та інші.

Варто відзначити, що народився Андрій юбка в Ризі, де тоді навчалася його мама. Довгий час мешкав у місті Виноградів. Закінчив Мукачівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою.

З 2005 по 2009 навчався та закінчив Ужгородський національний університет та отримав ступінь бакалавра з української філології. З 2012 по 2014 навчався та закінчив Варшавський університет та отримав ступінь магістра з балканських студій.

Джерело: Севлюш.інфо

 

02 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів