Вміємо працювати, вміємо і відпочивати - Андрій Андріїв про тенісний турнір до Дня підприємця

Вміємо працювати, вміємо і відпочивати - Андрій Андріїв про тенісний турнір до Дня підприємця
Два дні вирували пристрасті на тенісних кортах - відбувся «Summer Cup 2017» (Ужгород).

 

"Цими днями у Нью-Йорку проходить відкритий чемпіонат США з тенісу US Open – один із чотирьох турнірів серії Великого шолома. Ми ж вирішили провести свій турнір з великого тенісу і приурочили його до Дня підприємця, який відзначатимемо завтра. На кортах спорткомплексу «Тиса» два дні – вчора та сьогодні – проходив «Summer Cup 2017» серед аматорів.

Великий теніс є одним з популярних видів спорту, вважається, що саме він вчить наполегливості та стійкості. Приймати рішення дуже швидко, думати на кілька кроків вперед, розробити стратегію всієї гри, вміти «читати» і передбачити суперника та його дії – це про великий теніс. Ці принципи дуже близькі і підприємцям, тому наш турнір видався багатим на емоції, спортивні пристрасті вирували – учасники змагань, хоч і не є професійними гравцями, показали хорошу гру, силу волі та прагнення до перемоги.

Змагалися 24 учасники - 12 пар тенісистів, сьогодні визначилися переможці. Перше місце і Кубок «Summer Cup 2017» в Івана Бірака та Дмитра Славича, їм поступилися і посіли 2 місце Богдан Андріїв та Володимир Бабидорич, «бронза» - у Леоніда Баранюка та Віталія Коціпаки, 4 місце – у Владислава Кордонця та Олега Комарницького, 5 – в Олексія Кеслера та Василя Мелеша.

Вміємо працювати, вміємо і відпочивати. Вітаю переможців!", - написав на своїй сторінці у Фейсбуку Андрій Андріїв.

 

02 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів