Через бетонозмішувач старенький мукачівець потрапив до лікарні

Через бетонозмішувач старенький мукачівець потрапив до лікарні
Мукачівські правоохоронці з'ясовують обставини, за яких місцевий житель отримав тілесні ушкодження. Потерпілий наразі перебуває в лікарні. За фактом спричинення тілесних ушкоджень слідчий відкрив кримінальне провадження

 

Вчора, 2 вересня, близько 17 години до поліції Мукачева надійшло повідомлення з військового шпиталю про те, що до них за медичною допомогою звернувся 72-річний місцевий житель. Медики діагностували у пенсіонера закриту черепно-мозкову травму та крововилив.

Як з'ясували правоохоронці, травму потерпілий отримав під час суперечки, яка виникла між ним та ще двома мукачівцями. Батько з сином попросили у пенсіонера бетонозмішувач, на що чоловік їм відмовив та схопився за лопату. 49-річний мукачівець, захищаючись, штовхнув пенсіонера і той впав, у результаті чого й отримав вказану травму. 

В ході слідства поліція з'ясує всі обставини інциденту. Зазначена подія  внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення за статтею 128  Кримінального кодексу України, тобто необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження. 

Слідство у справі триває.

 Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

03 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів