Фіналісти Кубка Ліги Закарпаття визначаться в Виноградові

Фіналісти Кубка Ліги Закарпаття визначаться в Виноградові
Підходить до свого завершення футбольний турнір серед вищелігових обласних команд – Кубок ліги. У суботу, 2 вересня пройшли два матчі Кубку: «Ужгород» вдома приймав «Поляну», а «Вільхівці» – «Середнє».

 

Ужгородці на стадіоні «Автомобіліст» не змогли порадувати вболівальників перемогою. В результаті власних помилок містяни ще в першому таймі  дозволили двічі реалізувати свої нагоди полянцю Олександру Міклошу. На достойну відповідь господарі спромоглися лише на 70-й хвилині, коли на добиванні від стійки воріт суперника вдало зіграв Антон Предчук. Але на більше ужгородці не спромоглися. Слід зауважити, що «Ужгород» грав без своїх лідерів – Матвія Бобаля та Руслана Соскиди. Ще один досвідчений гравець команди з обласного центру Михайло Стегура через травмувийшов лише наприкінці поєдинку, але вирвати нічию господарі не змогли. Тож терплять фіаско. Проте порадували юнаки «Ужгорода», які зуміли здолати  «Поляну» – 3:0.

А в поєдинку в Вільхівцях долю матча вирішив єдиний гол нападника ФК «Середнє» Івана Качура. Тож «Середнє» перемагає на виїзді. В матчі юнаків господарі виявилися сильнішими, і знову завдяки єдиному м’ячу – 1:0.

Виноградівський «Севлюш» цей тур Кубка ліги пропускав.

Турнірне становище команд: «Поляна», «Середнє» – 9 очок; «Севлюш» – 6; «Ужгород» – 3; «Вільхівці» – 0.

Згідно регламенту Кубка ліги у фінальному матчі за трофей  зійдуться дві найкращі команди. Тож хто стане фіналістом буде відомо 5 вересня після матчу в Виноградові між місцевим «Севлюшем» та «Поляною».

Михайло АРДАНИК

 

04 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів