У серпні з території Закарпаття депортували 2-х громадян іноземних держав

У серпні з території Закарпаття депортували 2-х громадян іноземних держав
Через їхнє незаконне перебування в Україні.

 

Упродовж останнього місяця літа поліцейські м.Мукачево провели ряд заходів, спрямованих на виявлення порушень законодавства України в міграційній сфері.

"Правоохоронці під час перевірок та рейдів звертали увагу не тільки на іноземців, які перебувають на території Закарпатської області нелегально, а й на тих громадян іноземних держав, котрі займаються незаконною, забороненою на території нашої країни діяльністю", - розповів заступник начальника Мукачівського відділу поліції підполковник Володимир Круцан.

Відтак, протягом серпня працівники поліції відпрацювали та перевірили всі місця, де могли перебувати іноземці – ринки, гуртожитки, мотелі. Також поліцейські перевіряли автомобілі з іноземною реєстрацією, та осіб, котрі ними керують.

За час проведення операції «Мігрант» мукачівські правоохоронці до адміністративної відповідальності притягнули 10 осіб. Двох іноземців депортували через їхнє незаконне перебування на території нашої держави. На трьох осіб склали адміністративні протоколи за ч.1 ст. 203 «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Ще двом уродженцям Азербайджану оголошено підозру за порушення норм Кримінального кодексу України.

Поліцейські і надалі продовжують роботу щодо виявлення осіб іноземних держав, які незаконно перебувають на території держави, чи порушують діюче законодавство. Кому відомі такі факти просимо повідомляти на лінію «102».

Джерело: Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

05 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів