"Безвіз" чи "пересічники" – закарпатці у мережі роздумовують про величезні черги на кордоні

"Безвіз" чи "пересічники" – закарпатці у мережі роздумовують про величезні черги на кордоні
Протягом суботи - неділі до Словаччини чи Угорщини потрапити через міжнародні пункти пропуску було практично неможливо. Користувачі соц.мережі фейсбук публікували фото довжелезних черг з автомобілів, що сягали кількох км від кордону.

 

За офіційними даними, протягом вихідних у пунктах пропуску лише Чопського прикордонного загону оформили близько 45-ти тисяч осіб, і понад 11 тисяч транспортних засобів. Аби перетнути кордон, люди чекали по декілька годин.

За словами водіїв така ж ситуація була і на КПП «Вилок». Сьогодні ж довжелезних заторів, зокрема на КПП «Вилок», вже практично нема, а українські прикордонники зі своєю роботою впоратися встигають, каже начальник відділу прикордонної служби «Вилок».

Чергу автомобілів протягом вихідних, прикордонники пояснюють бумом перед початком навчального року та розпалом туристичного сезону. Самі ж водій припускають, що виною чергам - «безвіз», а відтак і більша кількість охочих перетнути кордон, а також «пересічники». За чергами на кордонах сьогоді можна простежити і в режимі онлайн на сайті державної прикордонної служби завдяки веб-камерам.

М-студіо

 

05 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів