ДТП на Ужгородщині: пішоходи травмовані, один із винуватців утік

ДТП на Ужгородщині: пішоходи травмовані, один із винуватців утік
Учора ввечері на автодорозі Київ-Чоп неподалік Ужгорода сталися два наїзди автомобілів на пішоходів. Один із винуватців ДТП з місця пригоди втік, його розшукують. На щастя, потерпілі живі й перебувають на лікуванні. Поліція розпочала за фактами розслідування.

 

Учора ввечері, майже одночасно, на автодорозі Київ-Чоп в Ужгородському районі сталися дві ДТП, в яких машини травмували пішоходів. Один із водіїв втік з місця пригоди.

Так, о 21.48 год. зі служби "102" надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Київ-Чоп між селом Барвінок та Ужгородом великовантажний автомобіль здійснив наїзд на чоловіка, який стояв посеред дороги.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що автопригода трапилася близько 21.45 год. Водій каміона "Мерседес", рухаючись до Ужгорода, за 300 метрів від кругу допустив наїзд на 73-річного жителя села Барвінок, який перебував на проїжджій частині.

Потерпілого доставили в реанімацію Ужгородської районної лікарні з діагнозом: політравма. Автомобіль поміщено на спецмайданчик Ужгородського відділення поліції. Водія освідували, він був тверезий, адже саме збирався в рейс.

Доки поліція працювала на місці першої автопригоди, о 21.53 год. на тел. "102" надійшло повідомлення про ще одну аналогічну аварію, цього разу неподалік АЗС біля села Баранинці Ужгородського району.

Як встановили правоохоронці, невстановлений автомобіль, водій якого втік з місця пригоди, скоїв наїзд на пішохода, 39-річного жителя села Баранинці.

Потерпілого доставили в травматологічне відділення Ужгородської районної лікарні, де діагностували закриту черепно-мозкову травму, ушкодження таза й стегна.

Водія, котрий наїхав на людину і зник з місця пригоди, розшукує поліція. На території Ужгородського та суміжних районів введено в дію план перехоплення.

Поліція розпочала розслідування обох автопригод. У діях водіїв вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху), передає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Ужгородщині трапилися дві ДТП: пішоходи травмовані, один із винуватців утік (ФОТО)

На Ужгородщині трапилися дві ДТП: пішоходи травмовані, один із винуватців утік (ФОТО)

На Ужгородщині трапилися дві ДТП: пішоходи травмовані, один із винуватців утік (ФОТО)

 

06 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів