Чим та де сьогодні зайняті ужгородські комунальники

Чим та де сьогодні зайняті ужгородські комунальники
Монтаж нових ліній вуличного освітлення у мікрорайоні Горяни - у провулках Музейному і Підвальному - сьогодні продовжують працівники «Закарпателектробуду», також вони монтують світильники на вулиці Осипенка, проводять капітальний ремонт лінії вуличного освітлення на Лисенка, відновлюють роботу мережі на вулицях Івана Франка, Локоти, Добролюбова.

 

Працівники «УжАгроміксу» прибирають сміття на схилах набережної, обрізають гілки на деревах та вирізають аварійні дерева на вулицях Електрозаводській, Будителів та Коцюбинського. Нагадаємо, рух для автівок вулицю Електрозаводською перекрито.

Вночі на вулицях міста працівники КП "КШЕП" проводили механізоване прибирання, займаються також поточними ремонтами на площі Егана та вулиці Грушевського.

"АВЕ-Ужгород" займається покосами на площах Дружби народів, Богдана Хмельницького, внутрішньоквартальні території на Чорновола та Тлехаса косить "Прибиральник плюс", "Ужбудсервіс" косить вулицю Грушевського.

ТОВ "КБК" продовжує капітальний ремонт Замкових Сходів та тротуарів на вулиці Будителів, реконструкцію перехрестя Перемоги-Легоцького, капремонт вул. Можайського та покрівлі житлового будинку на пл.Ш.Петефі, 2, 3, проводить підготовчі роботи у рамках поточного ремонту вулиці Грибоєдова.

ТОВ "БК Антрол" проводить капітальний ремонт внутрішньоквартальної каналізаційної мережі по вул. М.Вовчка, 14 та внутрішньоквартальної каналізаційної мережі на вул.Легоцького 3-13, підготовчі роботи до поточного ремонту вул. Ракоці.

ФОП Форгачі М.І. займається капітальним ремонтом покрівлі житлового будинку на пл.Ш.Петефі, 38, ТОВ "Комерція і будівництво" - капітальним ремонтом покрівлі житлового будинку на пр. Свободи, 7/26, ТОВ "ФемБуд" продовжує капремонт внутрішньоквартальної території на вул. Легоцького, 60-62, ТОВ "Аква-Реконструкція" капітально ремонтує водопровід та каналізацію житлових будинків на вул. Толстого, 31 та вул. Залізничній, 4/2, ТОВ "ЄВРОПАРК-УЖ" проводить капітальний ремонт дитячого майданчика на вул.Минайській, 3та В.Комендаря, 50, працівники ТОВ БК "Капітальна" продовжують капремонт тротуарів на пл.Поштовій.

 

06 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів