Зведення в Ужгороді спортивно-реабілітаційного центру для інвалідів та учасників АТО потребує 30 мільйонів гривень

Зведення в Ужгороді спортивно-реабілітаційного центру для інвалідів та учасників АТО потребує 30 мільйонів гривень
Поки що ж цей об’єкт отримав лише 4,5 мільйонів від потрібної суми — півмільйона гривень з обласного бюджету, 2 мільйони гривень з міського бюджету Ужгорода та мільйон з Державного фонду регіонального розвитку.

 

Минув майже рік від того часу, коли в Ужгороді було закладено капсулу часу у фундамент спортивно-реабілітаційного центру для інвалідів та учасників антитерористичної операції. За задумом ініціаторів, у спортивно-реабілітаційному центрі безкоштовно мають оздоровлюватися  інваліди, учасники АТО, молодь з вадами розвитку, діти-сироти. Проте коли це буде – ніхто не знає.

На місці колишньої котельні на вулиці Тихого у центральній частині Ужгорода поки що височіє тільки скелет майбутнього комплексу. Цими днями, щоправда, почали встановлювати одну зі стін та закривати її спеціальним матеріалом.

Справа в тому, що нещодавно із держбюджету спортивно-реабілітаційний центр отримав мільйон гривень. Утім, за словами ініціаторів проекту, цих коштів вистачить лише для того, аби закупити панелі і закрити всього дві стіни. Проте на вікна грошей уже не вистачить.

Загалом об’єкт, загальну вартість якого оцінено у 30 мільйонів гривень, поки що отримав лише 4,5 мільйонів від потрібної суми (півмільйона гривень з обласного бюджету, 2 мільйони гривень з міського бюджету Ужгорода та мільйон з Державного фонду регіонального розвитку). За ці кошти першочергово перекрили покрівлю, звели каркас та ліфтову шахту.

Загалом завершити будівництво на початку планувалося за  три роки.

За матеріалами zakarpatpost.net

 

07 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів