Як спрацювала податкова міліція Закарпаття протягом восьми місяців 2017-го

Як спрацювала податкова міліція Закарпаття протягом восьми місяців 2017-го
В Закарпатській області оперативним управлінням ГУ ДФС припинено 13 фактів незаконного виробництва та обігу підакцизних товарів та виявлено 2 підпільні цехи з виготовлення фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів. Це результат заходів з протидії тіньовому обігу підакцизних товарів, які були проведені протягом січня-серпня 2017 року.

 

Зокрема, працівниками податкової міліції протягом січня-серпня поточного року вилучено товарно-матеріальних цінностей підакцизної групи вартістю 9 млн грн. Серед вилученого – майже 205 тис. пачок тютюнових виробів на суму понад 4,7 млн грн; 3184 л. лікеро-горілчаних виробів на загальну суму понад 502 тис. грн; 8 транспортних засобів, вартістю більше 2,3 млн грн.

За матеріалами оперативних підрозділів у Єдиному реєстрі досудових розслідувань внесено 36 кримінальних проваджень (із них 7 тяжких та особливо тяжких), більшість з яких за статтями 212 та 205 Кримінального кодексу України.

Загалом по кримінальних провадженнях оперативним управлінням відшкодовано більше 4,1 млн грн збитків.

Наразі, задля посилення протидії незаконному виготовленню та обігу підакцизних товарів, оперативне управління ГУ ДФС у Закарпатській області проводить на території області операції «Акциз-2017» та «Рубіж-2017».

ДФС у Закарпатській області

 

07 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів