Де і що роблять комунальники сьогодні в Ужгороді

Де і що роблять комунальники сьогодні в Ужгороді
Сьогодні в Ужгороді косять вулиці Станційну («АВЕ-Ужгород»), Православну та Київську набережну («УжАгромікс»), Техаса, Заньковецької («Прибиральник плюс»), Грушевського («Ужбудсервіс»).

 

Вночі також проводили механізоване прибирання з використанням спецтехніки – на вулицях Дайки, Одеській, Коцюбинського, Л.Українки, П.Мирного, Підгірній, Мукачівській, Тихого («АВЕ-Ужгород»), Грушевського, Синайській, Можайського («Ужбудсервіс»), ще на кількох вулицях працювати три спецмашини та 2 поливо-мийні авто комунального підприємства КШЕП. Працівники цього ж підприємства готують до встановлення нові дорожні знаки «Пішохідний перехід».

«Закарпателектробуд» проводить заміну ламп вуличного освітлення на вулиці Волошина, а на вулицях І.Франка, Собранецькій і Митній демонтують незаконно встановлені рекламононосії.

Фірма «КБК» продовжує ремонтні роботи на Замкових сходах, капітальний ремонт тротуарів – викладення ФЕМ-плиткою – на Будителів, реконструкцію перехрестя Перемоги-Легоцького, (демонтаж бордюрів, влаштування корита), капремонт на Можайського (влаштування поребриків, влаштування бордюрів, влаштування зливо приймальної каналізації, влаштування покриття з ФЕМ), робить капітальний ремонт покрівлі житлового будинку на пл.Ш.Петефі, 2, 3.

Працівники КП «КШЕП» займаються поточними ремонтами вул.Дмитра Донського, перехрестя вулиць Грушевського – Перемоги, проїзду навпроти дитячого комплексу «Рошен» (між Л.Толстого та Київською набережною).

ТОВ «БК Антрол» продовжує капремонти внутрішньоквартальної каналізаційної мережі на вул. М.Вовчка, 14, внутрішньоквартальної каналізаційної мережі на вул. Легоцького 3-13 та проводить підготовчі роботи до поточного ремонту вул. Ракоці.

ФОП Форгачі М.І. займається капітальним ремонтом покрівлі житлового будинку на пл.Ш.Петефі, 38, ТОВ "Комерція і будівництво" - капітальним ремонтом покрівлі житлового будинку на пр. Свободи, 7/26, ТОВ "ФемБуд" продовжує капремонт внутрішньоквартальної території на вул. Легоцького, 60-62, ТОВ "Аква-Реконструкція" капітально ремонтує водопровід та каналізацію житлових будинків на вул. Толстого, 31 та вул. Залізничній, 4/2, ТОВ "ЄВРОПАРК-УЖ" проводить капітальний ремонт дитячого майданчика на вул.Минайській, 3 та В.Комендаря, 50, працівники ТОВ БК "Капітальна" продовжують капремонт тротуарів на пл.Поштовій.

Джерело: Офіційна сторінка Ужгородської міськради у ФБ

 

07 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів