Сьогодні в Ужгороді – ремонтні роботи дорожнього покриття на вулиці Гагаріна

Сьогодні в Ужгороді – ремонтні роботи дорожнього покриття на вулиці Гагаріна
Сьогодні в Ужгороді дорожники комунального підприємства КШЕП розпочали ремонтні роботи дорожнього покриття на вулиці Гагаріна – ліквідовують ямковість ін’єкційно-струменевим методом із використанням машини типу "УЯР".

 

Універсальну дорожню машину нещодавно придбали для КП КШЕП. У весняно-літній та осінній періоди її використовуватимуть для ремонту дефектів дорожнього покриття – тріщин та сітки тріщин, просідання, ремонту вибоїн глибиною до 8 см щебеново-емульсійною сумішшю.

Вартість квадратного метра такого ремонту до 30% дешевша, ніж асфальтобетонного, – каже директор КП Іван Довбак. Продуктивність – від 150 до 180 квадратних метрів за зміну.

Інша перевага цієї машини – використання взимку, нею підсипатимуть дороги та чиститимуть їх від снігу. На зимовий період встановлюється інше обладнання для обслуговування автомобільних доріг: спеціальний бункер, куди засипається соляно-щебенева суміш, та щітка.

Вартість нової техніки – 3 млн. 758 тис. грн., її придбали через систему електронних закупівель ProZorro.

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, який сьогодні виїхав на перше випробування машини, відзначив, що останній раз техніку для ремонту доріг для міського комунального підприємства купували більше 15 років назад, зрозуміло, що вона вже переважно вичерпала свій ресурс. Надалі заплановано також придбати для КШЕПу дорожній коток, тракторну техніку зі щітками для зимового прочищення тротуарів.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

08 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. іван 2017-09-08 / 15:45:01

    а поряд розбитий тротуар, який не бачив ремонту від радянських часів.